Har du et web- eller reklamebureau, som modtager flere og flere henvendelser på søgemaskineoptimering? Det kan i mange tilfælde være fordelagtigt at udvide sin produktportefølje med de produkter som bliver efterspurgt, men SEO kan ofte være et komplekst produkt, da det er meget krævende.

Hos SEO-Service.dk tilbyder vi at være leverandør til din virksomhed, hvor vi leverer SEO-arbejde til dine kunder, hvor du er ansigtet udadtil.

Du som virksomhed kunne tilbyde et ekstra produkt, som vi agerer underleverandør til.

WHITE LABEL SEO I PRAKSIS

Typisk fungerer det således at du i samarbejdet skal varetage følgende:

  • Kundekontakt og support

Dette er nødvendigt, for at det udadtil stadig er jer, som leverer ydelsen og dermed også jer som skal holde kundekontakten.

Vi vil i et sådan samarbejde levere følgende:

  • Selve SEO arbejdet
  • Rapportering
  • Kundecenter med dit logo

I bund og grund leverer vi alt det tekniske SEO arbejde, og dit bureau får flere glade kunder.

HVORFOR ER DET EN GOD IDÉ?

Tal viser at næsten 2/3 af virksomheder, som har oplevet god service hos et reklame- eller webbureau, vælger at benytte sig af samme virksomhed, til næste lignende opgave. Det er derfor vigtigt at man kan levere lige så god service næste gang.

Desværre er kompetencerne i mange bureauer indenfor SEO ikke særligt gode, hvilket kan være med til at ødelægge et højt service-niveau.

Her kan white label SEO være en god idé, i og med at man outsourcer arbejdet til et SEO-bureau, modtager et månedligt gebyr og vedligeholder relationen og det høje serviceniveau.

Kunne du tænke dig at snakke uforpligtende omkring, hvordan vores samarbejde kunne se ud? Så kontakt os allerede i dag.

Følg os på FacebookFølg os på LinkedInFølg os på Instagram