SEO

SØGEMASKINEOPTIMERING

Finder dine kunder dig, når de søger efter dine produkter på Google?

Søgemaskineoptimering (SEO) er en metode, som du bruger til at forbedre din placering i søgemaskiner som Google. SEO-processen slutter aldrig. For du skal løbende optimere din hjemmeside for at være synlig på Google.

Vi tilbyder SEO-løsninger, som sikrer dig mere trafik og succes online. Når dine kunder søger efter produkter eller ydelser i din branche, skal de også kunne finde dig på Google – ellers går de til konkurrenten.

EFFEKTIV MARKEDSFØRINGSKANAL

SEO er en af de mest effektive markedsføringskanaler, når du vil tjene penge online, fordi:

  • SEO giver dig de bedste placeringer – og dermed stiger din omsætning.
  • SEO er en billig og langtidsholdbar løsning.
  • Du rammer brugere, der allerede sulter efter det, du tilbyder.
  • Du betaler ikke mere, når du får flere besøgende til dit website.
  • Du får flere kunder. Og du skal ikke betale per klik til Google.

Du får:

En samarbejdspartner, der skaber
innovative løsninger for din virksomhed.
Flere kunder og målbare resultater.
Indblik i resultaterne via vores kundecenter
og de rapporter, vi sender til dig.
En fast SEO-konsulent som sparringspartner.

Ingen bindingsperioder

Bindingsperioder er noget, som man bruger,
hvis man ikke er dygtig nok til sit arbejde.
Det tror vi på! Og det er netop derfor,
at vi ikke har bindingsperioder på vores ydelser.
Så du bestemmer, hvor længe du vil være kunde hos os.
Det giver dig frihed. Og du kan være sikker på, at vi yder 200%.

DIN SEO SAMARBEJDSPARTNER

INNOVATIVE LØSNINGER

Der sker hele tiden nye tiltag i forhold til søgeoptimering. Hvis du ikke er opdateret, er det svært at skabe resultater med SEO. Men derfor står vi klar til at hjælpe dig. Vi er altid opdateret på de nyeste tiltag inden for SEO. Det er netop her, vi rykker og skaber resultater for din virksomhed. Vi tester altid SEO-teknikkerne, før vi bruger dem for at hjælpe dig med at få synlighed på Google. Sådan sikrer vi, at du altid er foran konkurrenterne.

100% GENNEMSIGTIGHED

Vi er gennemsigtige i alt vores arbejde. Derfor rapporterer vi løbende til dig, så du altid kan følge med i resultaterne. Du får adgang til vores kundecenter – og du får en rapport over alle data. Vi ringer også til dig, så vi kan sikre os, at du forstår resultaterne og de data, vi har sendt til dig.

RESULTATER

Vi går ikke kun op i, at du får gode placeringer i Google. Vi går op i, at du tjener mere, når du får de gode placeringer. For vi ved, at det er det, der tæller. Derfor bruger vi de søgeord, vi ved, at du kan tjene penge på.

RÅDGIVNING

Du får en fast konsulent tilknyttet, som altid står klar til at rådgive dig. Så har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du altid ringe til os. Og vi sørger for, at du får den hjælp, som du har brug for.

WEBSHOPS

Når vi optimerer på søgeordene i forhold til din webshop, fokuserer vi på, at øger omsætningen ud fra dine avancer, generelle omkostninger samt omkostninger til vores SEO-arbejde. Med andre ord: Vi sørger for, at pengene er tjent ind igen – og mere til.

HJEMMESIDER

Tilgangen til SEO-arbejdet er lidt anderledes, når vi optimerer din hjemmeside. Her måler vi f.eks. på antal opkald eller udfyldte kontaktformularer. Sådan sikrer vi os, at du tjener penge på vores SEO-arbejde.

Hjemmeside
Udtalelse fra kunde

Hjemmeside

Anders Møller - Anders-magic.dk

“SEO-service har fra dag ét været ekstremt proffesionelle og deres serviceniveau har været top klasse. De arbejder hurtigt og effektivt, og hvis man har rettelser eller forslag bliver de implementeret ASAP. Efter den første uge kunne jeg allerede begynde at se resultaterne i Googles søgeresultater takket være deres kompetente medarbejdere.”

5 / 5 stjerner

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Følg os på FacebookFølg os på LinkedInFølg os på Instagram