VIL DU GERNE VÆRE SYNLIG PÅ GOOGLE OG TJENE FLERE PENGE SAMTIDIG?

Vi arbejder med SEO (søgemaskineoptimering), som gør dig mere synlig på Google og sikrer dig vækst på bundlinjen. For når vi optimerer din hjemmeside i søgemaskinerne, så arbejder vi ikke bare på at skabe besøgende til din hjemmeside. Vi arbejder på at skaffe de rigtige besøgende, så de konverterer – og du får flere kunder! Vi ved nemlig godt, hvad det handler om, når du skal investere i marketing. Det handler om at få mere salg, og det er dét, som altid vil være vores primære fokus.

Derfor er vi det rette SEO bureau for dig:

  • Ved at skaffe de rigtige besøgende til dig, sørger vi for, at du får flere kunder i forretningen.
  • Vi tilbyder 100% gennemsigtighed i vores SEO samarbejde. Det betyder, at du via vores kundecenter altid kan få et indblik i vores arbejde, og de resultater vi skaber for din forretning.
  • I vores kundecenter, får du en rådgiver der altid står klar til at besvare de spørgsmål du måtte have.
  • Du bestemmer, hvor længe vi skal samarbejde. For vi har ingen bindingsperioder – og det sikrer at vi altid er presset til at levere gode resultater!

DIN ONLINE SPARRINGSPARTNER

Som kunde hos os er du altid i centrum. Og derfor tilbyder vi også rådgivning som en del af vores samarbejde, så du får den hjælp, du har brug for. Vi ønsker at have et tæt samarbejde med dig, så derfor får du tilknyttet en fast rådgiver, som du kan spørge om alt mellem himmel og jord (så længe det er indenfor online markedsføring), også står han/hun klar til at hjælpe dig. Din rådgiver vil altid gerne komme og besøge dig i Odense, og du er også meget velkommen til at besøge rådgiveren på vores hovedkontor i Kolding. Udover SEO så hjælper vi også virksomheder med Facebook annoncering og Adwords, så derfor vil vi ofte kunne løse dine udfordringer – også selvom det drejer sig om andet end SEO.

MEGET MERE END SEO

Da vi startede i 2015 var vores hovedformål at hjælpe virksomheder med SEO, men som tiden er gået har vi også udviklet os. Nu hjælper vi nemlig også med både Google Adwords og Facebook Annoncering.

Som det største sociale medie i Danmark, betyder det at Facebook har utrolige mængder af data på os alle. Denne data kan vi som markedsføringsfolk bruge til at ramme præcis de mennesker der passer på din målgruppe. Her hos SEO-service, står vi altid klar til at hjælpe dig med din Facebook Annoncering.

Det er ikke kun Facebook der har meget data, det har Google også. De ved hvad du søger efter, og det kan vi bruge til at få netop din forretning til at ligge på de mest synlige pladser på Google. Dette kaldes Google Adwords, og dem finder du enten i toppen, bunden eller ude i højre side af Google. Google Adwords er PPC (Pay-Per-Click), det betyder at du betaler for et klik.

SEO I ODENSE? VI LÆGGER GERNE VEJEN FORBI…

Selvom vi er et SEO bureau beliggende i Kolding, så lægger vi gerne vejen forbi din virksomhed i Odense. For afstanden skal ikke skille os ad! Vi har i forvejen mange kunder på Fyn, så vi kan sagtens køre en tur til Odense for at mødes med dig!

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT SÆLGE MERE ONLINE?

Synes du, at vores SEO bureau er det rigtige bureau for dig, og har du måske fået lyst til at tage et uforpligtende møde? Så kontakt os allerede i dag.

Følg os på FacebookFølg os på LinkedInFølg os på Instagram