SEO København

 

SEO DER ØGER DIN OMSÆTNING

Med SEO får du gode placeringer på Google og derfor også mere synlighed. Når din virksomhed har topplaceringer, så vil du også få flere besøgende til din hjemmeside. Det kan vi hjælpe dig med! Og ikke nok med at vi tiltrækker flere besøgende til dit site, vi tiltrækker de rigtige besøgende – så de konverterer, og du tjener flere penge. Det gør vi ved at gå efter lige præcis de søgetermer, som dine kunder bruger, når de leder efter dine produkter eller ydelser.

Vi har en 360 graders tilgang til søgemaskineoptimering, og vi arbejder både med on-page optimering, linkbuilding og brugeradfærd. Vi arbejder derfor på alle de faktorer, som har indflydelse på dine placeringer i Google. Når en konsulent fra SEO-service arbejder på din hjemmeside, er du sikret SEO arbejde i højeste kvalitet, hvor vi har fokus på at skabe mest værdi for pengene. Vi benytter os ikke af såkaldte blackhat metoder, som du kan blive straffet for. Alt vores SEO arbejde lever op til Googles retningslinjer, så du er sikret langtidsholdbare resultater.

Vi skal være dit SEO bureau fordi:

  • Vi sørger for at skaffe de rigtige besøgende til din hjemmeside, så du øger din omsætning. Det er altid salg eller henvendelser, som vi måler på.
  • Du kan holde øje med resultaterne 24/7 via vores online kundecenter.
  • Du får en fast rådgiver med base i København tilknyttet.
  • Vi har ingen bindingsperioder. Så derfor kan du altid opsige samarbejdet, hvis du mod vores forventning ikke er tilfreds

SEO I KØBENHAVN? DET KAN VI OGSÅ HJÆLPE DIG MED!

Selvom vores hovedkontor er i Kolding, så er det ikke et problem! Vi har også et kontor i København, og vi udvider løbende, så vi kan være så tæt på kunderne som overhovedet muligt. Vi kommer gerne forbi dig på din adresse i København og hjælper dig med SEO. Faktisk er en meget stor del af vores kunder fra København og omegn. Kunne du tænke dig, at vi kom forbi dig i København til et uforpligtende møde – og at vi fortæller dig, hvordan du øger din omsætning? Så kontakt os i dag!

Følg os på FacebookFølg os på LinkedInFølg os på Instagram