SÆLG MERE ONLINE

Vil du have topplaceringer på Google og tjene flere penge? Så skal du investere i SEO! Vi tilbyder søgemaskineoptimering, der sikrer dig mere vækst på bundlinjen. Vi skaffer dig ikke kun flere besøgende – vi skaffer dig de rigtige besøgende. For du får ikke noget ud af at have meget trafik til dig website. Du får noget ud af, at de konverterer, dvs. handler hos dig. Vi arbejder på, at skaffe købeklare besøgende. Sådan sørger vi for, at du tjener penge på SEO.

Fordele ved at samarbejde med os:

  • Du øger salget og vækster. For vi måler på bundlinjen og ikke kun på besøgende.
  • Vi er 100% gennemsigtige i vores arbejde. Derfor får du adgang til vores kundecenter, hvor du altid kan følge med i resultaterne.
  • Det er op til dig, hvor længe du vil være kunde hos os. For vi har ikke bindingsperioder.
  • Vi yder også rådgivning og hjælp. Du får nemlig tilknyttet en rådgiver, der altid står klar til at hjælpe dig med hvad enten det måtte være.

Mere end bare SEO

Vi kan mere end bare SEO. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med både Google Adwords og Facebook Annoncering.

Facebook er blevet Danmarks største sociale medie, det betyder også at de har rigtig mange data om den danske befolkning. Dette gør det nemt at præcisere lige præcis din målgruppe. Hvad enten du så skal bruge flere besøgende eller mere salg, så er Facebook et godt bud.

 

Hvem vil ikke gerne ligge øverst i Google? Det vil alle selvfølgelig, men hvis det skal gå hurtigt, så er Google Adwords et godt bud. Her ender du nemlig øverst når folk søger efter dine søgeord. På Google betaler man kun for de klik man får, så du betaler kun for folk der rent faktisk besøger dit site.

Årets iværksætter Kolding

Hos SEO-service består cheferne af makkerparret Casper Edens og Marcus Møberg. Marcus som startede et fitness brand, sammen med to andre. Casper startede også tidligere en virksomhed.

 

Han stiftede Karat24, og blandt andet for dette blev han i 2015 Årets iværksætter i Kolding. Så hos os er arbejdsmoralen skyhøj, og det er vores højeste prioritet at du som kunde får en god oplevelse og service.

MANGLER DU SEO I HORSENS?

Selvom vi har adresse i Kolding, så vil vi meget gerne hjælpe dig! For distancen skal ikke være en barriere for vores samarbejde. Derfor kører vi gerne ud til dig for at mødes med dig.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT SÆLGE MERE ONLINE?

Vil du gerne tjene flere penge online? Så inviter os på en kop kaffe, så lægger vi gerne vejen forbi! Kontakt os i dag!

Følg os på FacebookFølg os på LinkedInFølg os på Instagram