Billigstprotein

Christian Emil Larsen ville have en hjemmeside hvor man kan få et overblik over de forskellige muligheder af proteinpulver, kosttilskud mm. på markeder.

Udtalelse fra Christian Emil Larsen

“Jeg fik kontakt til Andreas med henblik på at få lavet en hjemmeside, hvor vi derefter fik lavet en aftale om, at jeg først skulle betale det aftalte beløb, når siden stod 100% færdig. Det synes jeg giver en rigtig stor tryghed, da man på den måde ved, at man ikke ender med at stå tilbage med et halvfærdigt produkt, som man har betalt penge for.

Det har været rigtig nemt at kommunikere med Andreas og få det hele rettet til på hjemmesiden. Han fangede hurtigt, hvordan hjemmesiden skulle fungere. Hele processen omkring hjemmesiden er gået hurtigt og uden nogen problemer, og det har igennem hele udviklingen af hjemmesiden været nemt at komme i kontakt med Andreas.

Jeg har ikke nogen kompetencer indenfor området – hverken i forhold til at udvikle en hjemmeside eller at kode den – så da siden stod færdig, fik jeg telefonisk kontakt med Martin, som er ham, der kodet hjemmesiden for mig. Herefter satte han mig ind i, hvordan jeg retter forskellige ting på hjemmesiden, samt hvordan jeg lægger produkter ind. Lynkurset, som Martin gav mig omkring WordPress, har virkelig været brugbart.

Jeg kan kun anbefale Andreas! Han holder, hvad han lover og er effektiv i sit arbejde. Derudover er han bare sød og rar at samarbejde med, hvilket har været vigtigt for mig, da man på denne måde føler sig mere tryg i processen.

Jeg er fuldt ud tilfreds med min hjemmeside, www.billigstprotein.dk, og vil helt klart gøre brug af Andreas når/hvis jeg skal have lavet en anden hjemmeside på et tidspunkt.”

Ingen kommentar

Skriv en kommentar

Følg os på FacebookFølg os på LinkedInFølg os på Instagram