Hjemmesider

SKRÆDDERSYEDE HJEMMESIDER

Hjemmesider

Vi udvikler skræddersyede hjemmesider til din virksomhed i WordPress. Så har du brug for en ny hjemmeside, eller skal den nuværende opdateres, så er vi det rigtige valg for dig. Vi har mange års erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops i WordPress og Magento.

Ingen løbende omkostninger

Når du køber en hjemmeside hos os, er det din helt egen. Vi ejer intet, så når hjemmesiden er leveret til dig, så er der no strings attached. De eneste løbende omkostninger du vil have er til hosting, som vi gerne hjælper dig med at finde en udbyder til, og hvis du ønsker løbende support. Men som udgangspunkt lærer vi dig alt det, som du har brug for, så du ikke har brug for support til dagligdags opdatering af hjemmesiden.

Udviklet med SEO for øje

SEO er en del af vores DNA (og vores navn), så derfor giver det sig selv, at dette område har et stort fokus, når vi udvikler hjemmesider. Derfor sørger vi også for, at vi har fixet gængse SEO fejl fra starten, og at hjemmesiden har en fornuftig struktur. På den måde er du sikret, at du har et godt fundament til at arbejde videre med SEO på hjemmesiden.

Vi følger med tiden

Vi sørger hele tiden for at følge med i, hvad der rører sig indenfor webudvikling, så vi sikrer, at vores standarder hele tiden rykker sig. Det er bl.a. derfor at alle hjemmesider, som vi udvikler, er responsive, og det er grunden til at vi konstant laver tests for at sikre at brugeroplevelsen er i top.

Webshops

Vi hjælper også gerne med at udvikle en webshop til din virksomhed. Har du et mindre sortiment, så anbefaler vi en Woocommerce løsning lavet i WordPress. Hvis du har en stor webshop, udvikler vi den til dig i Magento. Begge systemer er nogle af de bedste i verden til at drive webshop i. Vi sørger selvfølgelig for alt det besværlige med opsætning af kortbetaling, leveringsformer, integration til økonomisystemer mm.

Fast pris

Vi tilbyder dig altid en fast pris på din hjemmeside, og ender vi med at bruge mere tid end forventet, så får du ikke en ekstraregning. Du kan desuden vente med at betale en stor del af prisen til efter hjemmesiden er leveret, og du er 100 % tilfreds. Vores normale betalingsbetingelser indebærer 50 % betaling forud og 50 % ved levering af hjemmesiden. Vores priser for ny hjemmeside starter fra 7.995 kr.

Du får:

En skræddersyet hjemmeside efter dit behov.
Hjemmesider designet for brugeren.
Hjemmesider der er bygget op i enten WordPress eller Magento.
En Webshop hvor du ikke skal tænke på alt det besværlige med kort betaling, levering mm.
En fast pris uden ekstra regninger.

Hjemmeside
Udtalelse fra kunde

Hjemmeside

Christian Emil Larsen - Billigstprotein.dk

“Jeg har ikke nogen kompetencer indenfor området – hverken i forhold til at udvikle en hjemmeside eller at kode den – så da siden stod færdig, fik jeg telefonisk kontakt med Martin, som er ham, der kodet hjemmesiden for mig. Herefter satte han mig ind i, hvordan jeg retter forskellige ting på hjemmesiden, samt hvordan jeg lægger produkter ind. Lynkurset, som Martin gav mig omkring WordPress, har virkelig været brugbart.”

5 / 5 stjerner

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Følg os på FacebookFølg os på LinkedInFølg os på Instagram