Hvorfor kunne Facebook annoncering være vigtigt for dig?

Facebook er det største sociale medie i Danmark, og tilbyder nogle unikke muligheder for målretning af annoncer. Derfor er Facebook en kæmpe mulighed for din virksomhed, hvis du ønsker at skabe større kendskab, mere salg eller få flere leads. Mulighederne er så store, fordi Facebook har fat i så stor en del af danskerne, men også fordi at Facebook har adgang til rigtig mange relevante data.

Du får

Løbende optimering af Facebook annoncer. En fast Facebook konsulent samt A/B splittests af annoncer. Ubegrænset support og rapport over de resultater vi skaber for din virksomhed. Alt dette får du, om du så er nybagt iværksætter, en lille eller stor webshop.

Ingen bindingsperioder

Vi er sikre på vores arbejde – og at vi kan skabe resultater for dig på Facebook. Derfor har vi ingen bindingsperioder på vores ydelser. Det er dig, der bestemmer, hvor længe vi skal samarbejde.

Retargeting

Noget af det som Facebook annoncering er rigtig godt til, er retargeting. Retargeting betyder at man målrettet annoncer med brugere som tidligere har besøgt din hjemmeside, liket din Facebook side eller interageret med din Facebook side. Grunden til at det er smart at bruge retargeting er, at det ofte kræver mere end en eksponering af dit produkt, for at få en kunde til at handle. Her kommer retargeting annoncer ind i billedet, da vi kan målrette specifikke budskaber til de brugere, som allerede har kendskab til dig og din forretning. Vi kan endda gøre det specifikt efter, hvad de har været inde og kigge på, på din hjemmeside.

Kan også bruges til B2B

Facebook annoncering er bestemt ikke kun til B2C. Man kan i høj grad benytte sig af det, hvis man arbejder indenfor B2B. Man skal nemlig huske, at selvom en direktør ikke nødvendigvis handler direkte via Facebook i arbejdstiden, så er han stadig direktør, og kan man påvirke denne person via de rette annoncer, giver det større mulighed for salg. Én af de mest spændende funktionaliteter, som der er til B2B salg er custom audiences, hvor vi kan målrette dine annoncer mod specifikke email adresser. Ved at benytte sig af denne funktion, kan du undgå at spilde annoncekroner på at få vist dine annoncer til personer, som ikke er i din målgruppe. I kombination med Facebook Lead Ads (som er en kontaktformular direkte på Facebook), kan det hurtigt give mange gode leads og henvendelser til din B2B forretning.

Konstant i udvikling

Facebooks annonceplatform udvikler sig hele tiden, så derfor er det vigtigt, at følge med. Derfor bruger vi meget tid på at sikre, at vi har den nyeste viden, så vi kan benytte de muligheder, som sikrer dig den bedste ROI på din investering i marketing.

100% gennemsigtighed

Når du får hjælp til Facebook annoncering hos os, så vægter vi gennemsigtighed meget højt. Det er vigtigt for os, at du hele tiden er klar over, hvad du får ud af vores arbejde. Derfor leverer vi en rapport til dig hver måned, som giver dig et komplet overblik over, hvad du får ud af din investering.

Facebook
Udtalelse fra kunde

Facebook

Miklas Kroager - CEO af Memoo.dk

“Vi har den ære at arbejde med de inspirerende og yderst kompetente fyre fra SEO-Service, både i eget regi såvel som i forbindelse med flere af vores kunder. Vi har oplevet stor success, også på flere konkurrencepræget søgeord, og har siden samarbejdets opstart oplevet en stigning på ca. 250% af besøgende gennem organisk trafik. SEO-Service får vores varmeste anbefalinger.”

5 / 5 stjerner

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Følg os på FacebookFølg os på LinkedInFølg os på Instagram