Lad os ringe dig op

Udfyld formularen nedenfor og lad os ringe dig op

Velkommen til SEO-service

Vi er et nyt online marketing bureau med fart på. SEO-service blev grundlagt i oktober 2015 –  lidt over et år siden. Så vi er en virksomhed i kraftig vækst og har allerede:

 • 100 faste kunder
 • 8 medarbejdere på fuldtid
 • 16 medarbejdere på deltid

Vi elsker at hjælpe virksomheder med at sælge mere online. Vi holder til i hjertet af Kolding, men vi kører gerne land og rige rundt for at tage en snak om, hvordan vi kan skabe succes for dig online.

Vores DNA

First Movers
Vi er vokset op med teknologien. Og vi mestrer den. Vi går altid forrest, fordi vi hylder det nye og det ukendte. Derfor tør vi at springe ud i det – og udfordre status quo. Det er det, der skal til for at skabe vækst i den moderne verden.

Innovativt bureau
Vi har en nyskabende og kreativ tankegang. Og vi elsker at arbejde på nye koncepter eller komme med forbedringer til nuværende koncepter. Simpelthen fordi det giver os glæde at omsætte ideer til praksis. Og skabe værdi og vækst for din forretning.

Derfor skal vi samarbejde

100% gennemsigtighed
Vi er gennemsigtige i alt vores arbejde. Som kunde hos os ved du altid, hvad du får for pengene.  

Du får:

 • Dokumentation på vores arbejde.
 • Adgang til vores kundecenter. Så kan du til enhver tid følge med i, de resultater vi skaber for din forretning.
 • Løbende en rapport over udviklingen og resultaterne.

Rådgivning
Vi sørger for at matche vores ydelser til dine behov. Derfor står vi altid klar til at give dig et godt råd. Det er meget vigtigt for os, at din virksomhed vækster. Så ser vi, at der er noget, som forhindrer dig i, at du får succes på internettet – så tager vi en snak med dig og løser problemet.

Ingen bindingsperioder
Bindingsperioder er noget, som man bruger, hvis man ikke er dygtig nok til sit arbejde. Det tror vi på! Og det er netop derfor, at vi ikke har bindingsperioder på vores ydelser.  Så du bestemmer, hvor længe du vil være kunde hos os.  Det giver dig frihed. Og du kan være sikker på, at vi yder 200%.

 

logo_da_100_0-256-256  unnamed

Ledelse

Casper Edens Medejer & SEO Specialist Læs mere
Marcus Møberg Medejer & SEO Specialist Læs mere

Konsulenter

Jesper Kristiansen SEO-Konsulent Læs mere
Jonas Lund SEO-Konsulent Læs mere
Benjamin Speedtsberg SEO-Konsulent Læs mere
Martin Hansen Web developer Læs mere
Mikael Sørensen SEO-Konsulent Læs mere

Salg

Andreas Ladegaard Mødebooker Læs mere
Mads Obel Mødebooker Læs mere

Assistenter

Andrea Beirholm Tekstforfatter Læs mere
Jonas Kapper Marketing Assistent Læs mere
Karoline Frank Tekstforfatter Læs mere
Kristian Rahbek Korrekturlæser Læs mere
Kasper Strunge Marketing Assistent Læs mere
Nicolai Busch Marketing Assistent Læs mere
Oliver Mikkelsen Praktikant Læs mere
Tilde Hyldgaard TekstForfatter Læs mere
Tobias Rasmussen Marketing Assistent Læs mere

Udtalelser

 • Min omsætning i webshoppen er fordoblet! Det er jo fantastisk. De ringer også engang imellem for at fortælle, hvordan det går med mine placeringer på Google – og for at høre om jeg har spørgsmål. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet!
  Sus Isager – Ejer af Beautyanddresses.dk

 • Indsigt, gennemsigtighed og god kommunikation er nøgleordene hos SEO Service. Her hos Add-On er vi meget glade for det arbejde Casper og hans team udfører. Vi anbefaler gerne SEO Service til andre!
  Jane Terp – Marketing Coordinator hos Add-on

 • En jordnær og professionel virksomhed. De tager sig tid til at komme ud til os personligt, så vi afstemmer forventninger til samarbejdet. Og når de taler til mig, taler de i øjenhøjde, så jeg også forstår det. De arbejder hårdt for at deres kunder får succes – ligesom vi andre gør med vores forretning.
  De er gode til at ringe og tage snakken om, hvordan det går med SEO-arbejdet. Medarbejderne står også klar ved telefonen til enhver tid, når det brænder på – også om aftenen.
  Lasse Gyldenvang – Ejer af Outdoorpeople.dk

 • God og gennemsigtig service, hvor jeg kunne følge med i udviklingen. Når jeg har været i tvivl om noget, stod de altid klar ved telefonen. Når jeg har haft tilføjelser eller ændringer til arbejdet, fandt vi en løsning i fællesskab.
  Niklas Kragelund – Ejer af Kropognegl.dk

 • Jeg bestilte og modtog en gennemarbejdet SEO-analyse allerede inden for et par dage. Den var praktisk og lige til at gå til! SEO-Serivce´s medarbejdere har stor faglig indsigt i både off-page og on-page SEO.
  Daniel Johannesen – Ejer af Watery.dk

 • Vi har oplevet stor succes – også på flere konkurrenceprægede søgeord. Lige siden samarbejdets opstart har vi oplevet en stigning på 250% af besøgende gennem organisk trafik. SEO-Service har inspirerende og yderst kompetente medarbejdere. Vi har brugt deres ydelser både i eget regi, men også i forbindelse med flere af vores kunder.
  Miklas Kroager – CEO af Memoo.dk