Mød os på

Google AdWords

Vil du gerne ligge i toppen med det samme?

Google Adwords er Google’s online annonceringsnetværk. Her betaler du for annoncer, som Google viser til brugeren i toppen af eller nederst i søgeresultatet og i højre side på Google. Med andre ord: Med Google AdWords betaler du dig til synlighed på Google. Google Adwords er baseret på pris per klik – også kaldet PPC annoncering (Pay-Per-Click). Og det betyder: hver gang en bruger klikker på din annonce, betaler du et beløb til Google.

Effektiv markedsføringskanal

Google AdWords er en af de mest effektive markedsføringskanaler, når du vil tjene penge online, fordi du:

  • Rammer brugere, der allerede sulter efter det, du tilbyder.
  • Betaler kun for resultater.
  • Ligger øverst på Google med det samme.
  • Vælger selv budgettet. Du bestemmer, hvor mange penge du vil bruge på eksponering. Og du kan altid stoppe annoncerne.

Din AdWords samarbejdspartner

Innovative  løsninger
Google udvikler AdWords hele tiden. Og derfor er det svært for mange at følge med i udviklingen. Men ikke for os! For vi bruger hver eneste dag på at følge med i Google’s nye tiltag. Vi tester teknikkerne af, før vi bruger dem til at skaffe flere kunder til din forretning med AdWords. Du kan derfor være sikker på, at du er foran konkurrenterne, når du samarbejder med os.

Resultater
I alt vores arbejde med Google AdWords fokuserer vi på at skabe resultater for din forretning. Vi skaber en profitabel AdWords-konto og sikrer, at du øger din omsætning med AdWords annoncerne.

Webshops:
Når vi skaber en profitabel AdWords-konto for din webshop, fokuserer vi på, at du tjener penge ud fra din virksomheds avancer, generelle omkostninger samt omkostningerne til AdWords. Ud fra nøgletal og konverteringssporing, sporer vi altid, om du øger profitten med AdWords.

Hjemmesider:
Vi har en anden tilgang til AdWords, hvis du driver en hjemmeside og f.eks. tilbyder ydelser (frem for produkter) til dine kunder.  Vi undersøger først, hvad målet med din hjemmeside er. Det kan f.eks. være, at potentielle kunder skal kontakte dig via en kontaktformular. Så måler vi på det.

100% gennemsigtighed
Vi er 100% gennemsigtige, når vi hjælper dig med AdWords annoncering. Derfor vægter vi rapportering højt.  Som vores AdWords kunde får du adgang til vores kundecenter – og her kan du følge med i, de resultater vi skaber for dig med AdWords.

Du får også en rapport en gang om måneden – med et opfølgende opkald. Vi vil gerne sikre os, at du forstår de data, vi tilsender.

Rådgivning
Har du spørgsmål til vores arbejde eller til AdWords, så står vi altid klar ved telefonen for at svare på dine spørgsmål og for at hjælpe dig. Vi rådgiver dig gerne om AdWords annoncering. For vores mål er, at din virksomhed får succes med AdWords!

Ingen bindingsperioder
Vi er sikre på vores arbejde – og at vi kan skabe resultater for dig online. Derfor har vi ingen bindingsperioder på vores ydelser.  Det er dig, der bestemmer, hvor længe vi skal samarbejde. Og hvor længe vi skal hjælpe dig med at tjene penge med AdWords annoncer.

Du får:

  • En samarbejdspartner, der skaber innovative løsninger for din forretning.
  • Flere kunder og målbare resultater.
  • Indblik i resultaterne via vores rapport og kundecenter.
  • En fast AdWords-konsulent som sparringspartner.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud. Vi lægger også gerne vejen forbi dig, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan skabe succes online for dig.

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Om os

Om os

Kontakt os

Kontakt os