Facebook Markedsføring

Det rigtige bureau til Facebook markedsføring

Facebook markedsføring er i øjeblikket et af de mest populære sociale medier, og det er et fantastisk mulighed for ens virksomhed til at holde tæt kontakt med ens kunder via Facebook markedsføring. Det giver også en god mulighed for at finde nye potentielle kunder og give god SEO værdi til ens hjemmeside. Man kan på meget kort tid komme ud til mange personer, som videre kan komme ud til mange mennesker. Ved at få en person til at Like eller dele ens Facebook side eller opslag, bliver det delt med flere hundrede nye potentielle kunder. Det er nemt at dele en konkurrence eller tilbud, og skaffe en masse opmærksomhed på det.

Ved at have en Facebook side har man mulighed for at være i tæt kontakt med ens kunder, men også med fremtidige kunder. Det giver en nær kontakt, som skaber troværdighed omkring det du sælger, og gør at kunder har mere tillid og lyst til at købe hos dig. Samtidig er det også et kæmpe plus mod din hjemmeside hvis du har sådan en. Google og Bing ser det som en meget god ting hvis du har en Facebook side, og giver din hjemmeside stor værdig ved at have det.

Er du i tvivl om hvorvidt du skal have en virksomhedsprofil eller en fanside, så hjælper vi dig med at se forskellen og hvad vi synes der er bedst til dig, indenfor Facebook markedsføring.
Der er små forskelle som kan have en betydning for dig, og det er ikke helt muligt at bare ændre mellem dem.

Hvorfor er vi bedst?

Vi er Marcus Møberg og Casper Edens. Vi driver i øjeblikket også vores egne webshops, Power Addict og karat24.dk med stor voksende succes. Grundlagdet for at vi kan garanter dig stor succes er fordi vi selv har stor succes med det. Vi har over 8 års erfaring, og kan tilbyde dig det bedste tilbud af kvalitet. Vi tilbyder dig både konsulent arbejde, men også overtagelse af din Facebook side og styrer det hele for dig. Vi kan på den måde garanter dig at du får lavet de rigtige boosts, der styrker dine kundekreds og dine sFacebook markedsføringalgstal.

✓ Facebook markedsføring i kvalitet
✓ Tæt kunde kontakt og markedsføring til nye kunder
✓ Troværdighed til kunder og SEO
✓ Garanteret succes ud fra egne 8 års erfaring, Power Addict og karat24.dk
✓ Konsulent eller direkte overtagelse for at sikre dig de rigtige boosts

Du kan kontakte os på vores mail support@seo-service.dk eller på +45 71 99 26 04, og aftale et uforpligtende møde.

Følg os på FacebookFølg os på LinkedInFølg os på Instagram